søndag 24. februar 2008

Skinnfellen får flere sømmer

Har gjort unna de sømmene som eg har lært så langt, no e det bare å vente på neste kurskveld, åååå som eg glede meg t den e ferdig!

Min lille kamerat Artur la seg godt til rette da eg la fellen utover golvet. En fårehund på en fåreskinnfell....kanskje ikkje så rart at han snøsa så veldig på fellen....

6 kommentarer:

Syersken sa...

Så koselig at du fant fram til meg! De skinnfellene så spennende ut,må følge med ja. Ang. mønster på de stripete vottene så er de kjøpt i utlandet, men du kan også få tak i de her når de får inn mønstret igjen:http://strikkinnom.mystore.no/ds_product_info.php?products_id=4739
Helt ok at du linker til meg. så linker jeg til deg.

Anne-Grethe sa...

Takk for koselig kommentar. Selvfølgelig kan du linke til meg. Det blir spennende å følge skinnfellen videre. Artig kråkeduk du har sydd!

kreaLIV sa...

Jammen blir den flott, fellen.
...jeg følger med videre.
No sitt æi nydusja med noen tusen sommerfugler i magen....æi grugleder meg. Dramahilsen fra Alta.

STRIKKEMOR(O) sa...

Berre koseleg at du legg meg til blogglista di! Eg har ikkje vore inn på bloggen din før. Flott løper du har sydd med kråkene frå AnnAKa spisebrikkene! Du har gjort det akkurat slik som eg har planar om. Vi brukar så sjeldan spisebrikker, så eg vil heller sy ein løpar!

Nunne sa...

Du har en koselig blogg med en artig tittel!!
Klem fra Nunne.......

Berit T sa...

Hei på deg!
Koselig at du stakk innom meg.
Det blir spennende å se hvordan fellen din blir. Her har også vært kurs i fellsying og med trykk. Har lurt på om jeg skulle laget en liten til å ha i en gyngestol. De blir jo så flotte og gode og varme.
Det var en flott duk du hadde sydd.
Er det du som har malt de bildene i sidefeltet? Nydelige var de iallefall.
Ha en fin kveld!