søndag 16. mars 2008

PÅSKEFERIE E HÆRLIG:)

Da Lille Rosin kom t oss va ho lita og veldig nyskjerrig...tulipaner likte ho godt! No e ho mye større og ikkje på bordet lenger.Me dissan Tilda-påskehønene ønske eg alle som e innom ei riktig GOD PÅSKE!
3 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Hei,og takk for hilsen.Så trivelig blogg du har,har kikket på hele no,måtte jo se om jeg fant hunden din.Så nydelig den er,hvor kommer den fra(oppdretter)?Vi måtte ta bort vår soble hanne,Dennis i juli,og savner ham masse.Han var en skikkelig godgutt.Nå har vi altså Titti,som er 9 mnd.Hun er kjempegrei og snill hun også,og glad i alle,akkurat som Dennis var.Håper å høre fra deg igjen,arti å ha kontakt med andre hunefolk.Ha en flott påske:o)

Anne-Berit sa...

Hei igjen,søt påskepynt hos deg.Jeg hadde en hanne som var fra Eva Lombnes(She-Eva`s)Han het Maiko etter sin far(Rajo`s)og var en herlig liten kar,til han ble syk.Fikk en saktevoksende svulst på hjernen som gjorde at han endret adferd etter en tid og ble regelrett ond.Så vi måtte avlive ham da han var 6 år,da hadde han bitt en gang for mye,men det var fælt,for han var jo så god innimellom.Sånt skjer,dessverre,men det hører heldigvis til skjeldenheten.Ha det fint,klem fra meg:o)

Berit T sa...

Hei på deg. Nå lurer jeg på hvordan det går med skinnfellen din, er den ferdig?
Koselige påskepynt, både den levende og de sydde.
Alle bildene hos meg av våren er fra i år ja. Det forandrer seg veldig fra dag til dag, en dag var det 11 gr sol og flott, så ble det plutselig sur vind og snø. Er bort nå ,men kaldt. Har blitt lovet fint i påsker så det gleder jeg meg til.
Ha en fin påske!!!!