tirsdag 8. april 2008

...KOM SOMMARVIND, Å KOM SOMMARVIND...


...EG E KLAR FOR SOMMAR NO. Toppen e ferdig og den blei ikkje så verst. Men eg må vel vente noen vekker før den kan tas i bruk...sukk!

9 kommentarer:

syogstrikbodillen sa...

Hej fingerbøl.
Har hygget mig på din hjemmeside med alle dine fine ting.
Du er nok lidt tidlig ude med sommertoppen, men jeg skal forsøge at sende sommervinden videre op nordpå når den kommer!
Hilsen fra Bodil i Danmark.

Anne-Berit sa...

Bare en ting å si om den-KNALLFIN:o)

Berit T sa...

Hei på deg. Kjekt at du likte det jeg viser fram. Ja jeg har malt alle bildene selv og laget dukkene fra bunnen av, støp, pusset og pusset, malt om at og om at, en tidkrevende prosess.
Har ikke holdt på med disse aktivitenene dette året, fordi det er så mye anet som jeg holder på med. Bygger et hus som skal leiges ut, og har hatt all malingen innvendig! Så nå er det opp-pussing av gamle møbler som skal brukes der. I dag har jeg f.eks grunnet seks spisebordstoler og trekt om setet og rygg.
Knallkjekt.
Har du begynt på ny skinnfell?
Ha en fin kveld!

Inger sa...

Takk for besøket i bloggen min! Bare strikk i vei på kjøkkenkluten du - den oppskriften er vel egentlig ikke helt min - jeg har også funnet den et sted, men husker ikke hvor...
Lekker topp du har laget, skjønner godt at du lengter etter sommer nå.

Heidi sa...

Nydelig den der, og veska det samme. Det var det jeg visste, at du er flink
og lager så mye lekkert! Her er det ski til krampen tar meg, må få med meg tampen på sesongen. Godt å trimme en gammeldamekropp! Kos deg med søndagen og med uka som kommer!

Hobbygåsa sa...

Heisann og tusen takk for hyggelig hilsen i bloggen min. Du har jo en kjempefin blogg selv, mye flott har du laget også. Mønstret til vottene var i salg hos Strikkinnom.no før iallefall så du kan jo prøve der. Ha en fin uke!

Penelene sa...

Oi så fin den blei. Tenk om varmen hadde kommet nå, ja - det hadde vel vært deilig. Tenker den toppen kler litt sommerbrun hud!

kreaLIV sa...

Den ble knallfin!
Håper du fant vattkuler....jeg har ikkje vørr mye tess de siste dagene...syns æi har vørr mye pjusk det siste året, like det ikkje..eller har jeg bare vørr veldig mye frisk før?...måtte blogge litt, men ellers er det lite som blir gjort akkurat nå...ha ei fin uke da til deg!

Britt-Jorunn sa...

Den toppen var bare helt nydelig. Kunne godt tenkt meg en slik. Er det lov å spørre hvor du har funnet oppskriften ?

Ha ei fin uke.

Mvh
Britt-Jorunn