mandag 28. april 2008

SYVENDE FAR I HUSET...Lagde noen som denne en gang, og no ønske eg alle ei kreativ vekke med han, EN STILLE OG ROLIG KAR EGENTLIG:)
Hornet som han sitter i er tovet, ansikt og hender er av cernit. Koselig arbeid å holde på med.

9 kommentarer:

Hobbygåsa sa...

Jeg har problemer med å legge igjen hilsen her jeg...Prøver igjen... Fint at du fikk tak i vottemønsteret. Figuren din er kjempefin, jammen er du kreativ. Ha en fin uke!

Heidi sa...

Så gammel har eg tenkt å bli......at eg tel slutt heng i et horn på veggen å pip.....ka du trur før et styr det ska bli :0))) Nyt våren og det supre været vi har, klæmmmmmmm!

Unknown sa...

Så stilig en kar du har i hus da, dette var litt av en skjarmør ja...
Ha en fin kreativ uke :-)

ChatrinesLiving sa...

Næmenn så søt han var da!:)
Han er det vel ikke mye bråk med nei;)
Ha en super dag, å nyt finværet!:)
Klem fra chatrine:)

ps. har ikke sett en eneste hestehov, men nå må de vel begynne å sprette opp snart;)

kreaLIV sa...

Her kjem en hilsen fra meg en stille morgenstund, bære måsen som bråke om at "våren e kommen så godt i gang...ja, og at det ska bli så vaaaarmt i dag" deilig! Her ska det vaskes,sykles, litt skrivearbeid,og sosiale stunder på verandaen. Ønsker deg ei nydelig helg, klem

kreaLIV sa...

Hmmmm...den klokken her inne hos deg e hvist ikkje helt rett..mi vise 08.23

Hobbygåsa sa...

Gleder meg til å se vottene dine! Vrangborden på de jeg har strikket er 1 rett(hvit) og en vrang(blå) altså ikke fryktelig vanskelig hehe. Ha en fortsatt fin søndag!

Hobbygåsa sa...

Hei igjen
Jeg vet egentlig ikke hva man får hvis pakken koster kr 500,- men det bør være noe råbra! Hvis du vil vite det så bare spør hun som har butikken, hun er kjempehyggelig. Det ligger vel en link til mail der vil jeg tro.

ChatrinesLiving sa...

Hehe, ja om du var på shopping i går i byen, så har du helt sikkert kjørt rett forbi meg 2 ganger (frem og tilbake) mens jeg rakte og spadde i hagen. Jobbet absolutt hele dagen, og skal si det kjennes på "musklaturen" i dag;)
Ha en super ny uke, så håper vi go-været kommer fort tilbake!
Klem:)