fredag 15. august 2008

Har sydd veske....

Måtte bare prøve dette mønstreret eg og, og det va KNALL arti å sy den. Veska va klar t ferien så den har vært på langtur.... Har kjøpt stoffer så snart ska eg sy igjen....har faktisk ikkje vært på syrommet etter ferien, men e liksom i startgropa så PLUTSELIG.....:)

6 kommentarer:

Heidi sa...

Nydelig veske, den har nok hatt en fin ferietur. Ja tenk, nå er ferien snart over og fullt trøkk på jobb igjen venter.Hmm pussig, dem gikk fort de uken gitt, men du verden så deilig det har vært å bære sose rundt! Å vet du, jeg har ikke vært på multemyra for første gang på maaaange år, har i fryseren fra i fjor......;0) Kos deg i helga, klæm!

LAPPEQURI sa...

Kjempe flott veske. Her er også ferien over. Har hadt 5 utrolig flotte uker på hytta. Det klår i fingrene og hodet fult av ideer. Så her er det vel bare å sette i gang.
Ha en fin og kreativ uke:-)

Berit T sa...

Det var en flott veske, nydelige farger.
Og så har du plukka molter, det er godt det. Har aldri plukket her nede, må opp på fjellet eller iallfal lenger inn i landet.

Håper du har hatt en fin sommer, både med været og alt annet.

Her skal sommersesongen avsluttes på hytta denne helgen. Har vært her mer eller mindre det siste halve året! Mye pga. det huset vi bygde her inne. Og så har vi hatt så kjempeflott vær.

Ønsker deg en fin helg.

Anne-Berit sa...

For en nydelig veske du har sydd,den var virkelig fin.Tror jeg må prøve noe sånt jeg også,jeg som har fullstendig veskedille,hehe.Ha en flott dag!

kreaLIV sa...

Hei,hei, vaken?
Vil no bære ønske deg ei flott uke, det ligger en hilsen til deg på bloggen min

Lemi sa...

hei... oppfordring på sia mi...